Verwijzingen

Kleding & Mode Online, een korte introductie …

Inmiddels alweer zo’n 20 jaar geleden (…) volgenden wij de 3-jarige opleiding ‘Mode & Kleding’ in Den Haag.

Een creatieve, leerzame episode midden in de florerende jaren 80. En nu, inmiddels ‘wat jaren verder’ is ons vizier nog steeds op “mode” gericht. Wat omvat dit volgens ons?

Het aanvoelen van trends, het oppikken van dat wat gaande is op álle terreinen, of dat wat zal komen. Kunnen categoriseren wat de actuele dresscode van dit moment is, binnen diverse scenes.

Signaalfunctie

In Mode & Tijdsbeelden staat vooral het signaleren van leuke, opvallende en soms horror-achtige mode-beelden centraal. (De onderwerpen zijn divers..  want kleding is natuurlijk maar één facet van een modieuze-uiting). De artikelen zijn met name informatief & meestal luchtig bedoeld.

Daarnaast nemen wij ook commerciële artikelen op, van modehuizen waar wij iets mee hebben. Ook deze vind je dus terug binnen onze website.

Voor de liefhebber is er in verband met ‘Tijdsbeelden’ een uitvoerige rubriek aanwezige over de jaren 80 en 90. Wat was populair in beide decennia? En waarom blijven de jaren 80 een onuitputtelijke inspiratiebron op gebied van kleding en muziek? Lees het hier!

Links naar websites van derden

Op Kledingenmodeonline.nl treft u links aan naar andere websites. Samson Dienstverlening is niet aansprakelijk voor de inhoud van die websites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Bij het bezoek aan websites van derden via Kledingenmodeonline.nl, adviseren wij u telkens de Cookie- en privacyverklaring, voorwaarden en disclaimer van die andere website(s) te raadplegen. Door boven in de adresbalk te kijken van uw browser, kunt u zien dat u niet meer op Kledingenmodeonline.nl bent, indien de URL (https://www.websitenaam.nl) is gewijzigd.

Linkpartners van Kleding & andere modegrillen zijn: