Casimoda – dé online telefoonhoesjes winkel

Mode en Kleding

Casimoda is dé online telefoonhoesjes winkel voor leuke, bijzondere en hippe mobiele hoesjes. Ze verkopen hoesjes voor de meiden met in de ene hand hun telefoon en in de andere hun zelfvertrouwen.

Casimoda is in 2013 gestart met een klein assortiment en binnen een mum van tijd uitgegroeid tot hét adres waar modemeisjes en fashionista’s hun telefoon in een nieuw jasje steken en een leuk smartphonehoesje voor hun telefoon bestellen. Sinds kort kun je er zelfs een telefoonhoesje ontwerpen met foto, tekst of initialen. Hoe bijzonder is dat!

Bij Casimoda hechten ze veel waarde aan kwaliteit en originele telefoonhoesjes. Ze laten zich inspireren door de laatste modetrends en houden de catwalks nauwlettend in de gaten. Hun assortiment wordt daarom regelmatig aangevuld met nieuwe, trendy gsm hoesjes zoals bijvoorbeeld: flipcases, leren telefoonhoesjes, TPU hoesjes maar je vindt er bijvoorbeeld ook een telefoontasje voor je smartphone.

De beschermhoesjes van Casimoda worden in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Speciale aandacht verdienen hun collectie telefoonhoesjes zeker. Je kunt bij Casimoda gsm hoesjes vinden die niet 13 in een dozijn zijn en waar je óók geen grote portemonnee voor nodig hebt. Fijn hè!

Er wordt elke dag gestreefd naar perfectie in alles wat ze doen. Dit omvat niet alleen het ontwerpen en maken van stevige en bijzondere hoesjes, maar ook de klantenservice is tiptop geregeld. Ze bezorgen je nieuwe smartphonehoesje de volgende dag bij je thuis. Ook mag je rekenen op gratis verzending en kun je er zelfs voor kiezen om achteraf te betalen. En is het toch niet wat je zocht? Geen paniek, je hebt 14 dagen de tijd om het mobiele hoesje te passen en beoordelen.

Ben je de zoektocht naar het beste hoesje pas net gestart, of lijkt het een gebed zonder eind? Hoe dan ook, in de webshop van Casimoda vol smartphonehoesjes zul je een siliconen hoesje, flipcase of bumper vinden die bij jou en je mooie telefoon past. Niet zo gek dat inmiddels duizenden mensen je zijn voorgegaan. Wanneer kom jij bij de club van fashionable babes mét een bijzonder telefoonhoesje?

Waar sommige mensen zwichten voor Apple, zweren anderen op hun Samsung, Huawei, Sony of misschien zelfs Motorola toestel. Daar is helemaal niks mee. Wat weer wel jammer is, is dat vele online aanbieders een beperkt aanbod gsm hoesjes en telefoonaccessoires voor de minder gangbare telefoons aanbiedt. Hier hoef je bij Casimoda niet bang voor te zijn. Er worden namelijk mooie telefoonhoesjes voor smartphones van alle prijsklassen en merken vertegenwoordigd, is dat even een geruststelling.

We weten natuurlijk allemaal dat een smartphonehoesje functioneel moet zijn én een beschermende factor moet hebben. Dat zijn ook de kernwaarden die ze bij Casimoda eisen, maar vergis je niet dat een telefooncover vandaag de dag óók een fashion accessoire is. Het is een onderdeel van je outfit geworden en daar mag best wel even over nagedacht worden. Vriendinnen laten elkaar niet de deur uitgaan met slechte outfits, toch? Bij Casimoda ook niet! Ze geloven dat echte schoonheid vanbinnen zit, maar dat betekent niet dat je geen aandacht kunt besteden aan een mooie buitenkant. Zo ook voor je telefoon. We verklappen daarom alvast dat het niet gek is als je uiteindelijk meerdere hoezen voor je mobiele telefoon koopt, het overkomt je en daar is niks mis mee.

Een clubhuis is zo 1993, daarom ontmoeten ze bij Casimoda elkaar online. Als je ook wilt laten zien dat je bij de squad hoort, schroom dan niet om een foto te posten op social media met je nieuwe outfit voor je telefoon. Je maakt dan zelfs kans op een repost en €25 shoptegoed.

Ben je inmiddels al nieuwsgierig geworden en wil je nú kijken naar alle gsm hoesjes van Casimoda? Dat kan, gewoon vanuit je luie stoel. We hadden al het gevoel dat jij het type persoon bent dat zich graag aansluit bij de club voor mensen met een Casimoda telefoonhoesje.

Selectie van leuke Casimoda hoesjes

Selectie van leuke iPhone XS Max hoesjes , mooie Samsung Galaxy S10 cases en trendy Huawei P20 covers

Volg Casimoda ook op:

https://www.facebook.com/casimodaNL/

https://www.instagram.com/casimoda_NL/