Nieuwe collectie Jack and Jones

Mode en Kleding

Wij zijn absoluut fan van het ultra hippe merk ‘Jack and Jones’; vlot, betaalbaar, sportief, zonder te ‘sportkleding-achtig’ te worden, kortom: exact het type kleding waarin wij onze partners het liefst zien.

Zomercollectie 2018

De nieuwste collectie Jack and Jones kleren kenmerkt zich door slimfit poloshirts in subtiele kleuren (let op het kraagje!), en deze wordt dan weer gedragen op een slimfit (om een idee te krijgen) bandplooibroek. Mogen we even benadrukken dat wij dol zijn op de ‘slimfit bandplooibroek’, ook bekend als Chinos. Waar het ouderwetse model (ja, uit de jaren 80) van deze broek pofte vanaf de middel, sluit het nieuwe model naadloos aan om de been én oogt het geheel praktisch als een skinny. We just love it.

Jack and Jones

Jack and Jones is hét merk voor mannen om altijd -tegen betaalbare prijzen- aan de laatste trends deel te nemen. Heerlijk. Als man hoef je jezelf dus niet meer af te vragen ‘is dit wel de juiste look’; het ís de juiste look! Je kunt de kleding dan ook gerust als ‘trendsettend’ typeren.

Waar het heen moet deze zomer kun je op de site zien:

  • Korte (slimfit) jeansbroeken hebben de lengte van de bermudabroek, met omgerolde pijpjes
  • Chinos. Altijd goed voor extra cachet met sportieve twist. Het leuke is dat je bij de aankoop van 2 stuks extra korting ontvangt ..
  • Musthave t-shirts hebben een iets rondlopende v-hals kraag.
  • Natuurlijk zijn er ook vele jeans verkrijgbaar binnen de collectie met een ripped off effect; gaten en scheuren op precies de juiste plekken.

Wat ons betreft kun je niet zonder goed fatsoen de zomer in zonder enkele eyecatchers van Jack and Jones in je garderobe.