Het is lente, tijd voor een nieuwe garderobe

Mode en Kleding

vrouw in de lente

Woehoe, het is eindelijk lente. Wat fijn! Dat  betekent ook automatisch dat het tijd is voor een nieuwe garderobe, weg met de winterkleren en tijd voor de lente/zomerkleren om weer entree te maken in jouw kledingkast.

Ook komen in alle kledingwinkels de nieuwe trends weer naar boven, de kleren worden dunner en lichter van kleur en alles ziet er vrolijker uit. In de winkels vinden we nieuwe sieraden en onder een nieuwe zonnebril kan je niet meer uitkomen.

Hoe maak ik de goede keus?

Er is zoveel aanbod dat je soms even niet meer weet waar je moet kijken. Hier heb ik een goeie oplossing voor! Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar favoriete kledingwinkel. Wanneer je gaat online shoppen is het belangrijk om die favoriete winkels als eerst te checken. Via je browser kun je vaak een bladwijzer mapje aanmaken. Hier kun je al je favoriete winkels indoen, zodat je er geen vergeet.

Nieuwe winkels

Ben je de winkels die je altijd ziet eigenlijk een beetje beu, en ben je benieuwd naar nieuwe winkels om te shoppen. Ga dan eens kijken bij influencers. Zij hebben hun kleding van verschillende shops, en misschien staat er eentje bij die je nog niet kent.

Dure merken

Vaak willen we het liefst de duurste merken, maar soms is dat gewoon helaas niet haalbaar voor ons. Met een normaal inkomen kunnen we prima terecht bij de H&M en Zara. Maar let goed op de sale, in de sale kunnen deze merken namelijk super aantrekkelijk worden en dan is het alleen maar leuker om te shoppen.

Veel shopplezier, en voor extra shoptips kun je natuurlijk ook terecht bij vrouwenstijl. Een website voor én door vrouwen!