De iPhone 6/6s hoesjes als must haves

Mode en Kleding

Een iPhone is een van de meest tot de verbeelding sprekende smartphones die momenteel verkrijgbaar is. Meer dan welk ander merk ook, zorgt een iPhone voor uitstraling en laat het zien dat je naast het gebruiksgemak, ook de kwaliteit van je telefoon belangrijk vindt. Diezelfde verwachting mag je ook hanteren bij de aanschaf van accessoires voor je iPhone. Met name als je op zoek bent naar passende iphone 6/6s hoesjes zijn je kwaliteitseisen terecht. Casimoda heeft juist voor de veeleisende iPhone-gebruiker een zeer uitgebreid assortiment met trendy en fashionable hoesjes die de uitstraling van je smartphone completeren.

 

Jouw ideale iPhone 6/6s hoesjes

Welk type iPhone 6 hoesje je ook zoekt, de uniek samengestelde collectie maakt het vinden van de ideale iPhone hoes makkelijker dan je wellicht denkt. Nagenoeg alle denkbare ontwerpen zijn leverbaar, uiteraard in de beste kwaliteit. Of je nu een siliconen hoesje wenst, een neutrale uitstraling of juist een iPhone 6 of 6S hoesje met een fantasievol ontwerp, je kunt altijd vertrouwen op de beste kwaliteit. Een hoesje voor je smartphone dient immers niet alleen mooi, hip en trendy te zijn, het moet vooral bescherming bieden.

 

Unieke ontwerpen

Net als je iPhone 6 of iPhone 6s moet jouw hoesje uniek zijn en aansluiten bij jouw stijl. Casimoda weet als geen ander hoe belangrijk het onderscheidende vermogen moet zijn. Juist daarom is er gekozen voor een zeer unieke benadering van de nieuwe reeks iphone 6/6s hoesjes. Geheel in stijl heeft Casimoda gekozen voor een zeer bijzondere collab met niemand minder dan Sabrina Putri. Zij heeft speciaal voor Casimoda een aantal unieke ontwerpen geproduceerd die we aanbieden. De oplage is zeer beperkt, dus wees er snel bij voor de oplage geheel is uitverkocht. Nabestellen is niet mogelijk, op is op. Speciaal voor Casimoda heeft Sabrina zich laten inspireren door marmer, en dat zie je duidelijk terug in de verschillende modellen. Zo zijn er iphone 6/6s hoesjes met een realistische marble-look, maar zijn er ook twee modellen waarbij op een creatieve manier gebruik wordt gemaakt van tekst. Heel bijzonder is dan ook de uitvoering van Sabrina met de naam 'Marble Twist', drie fantasie cirkels lopen in elkaar over op een neutrale, stoer achtergrond. Een absolute must-have dus.