Waarom elk overhemd een manchet moet hebben

Mode en Kleding

Om te beginnen heeft een overhemd met een manchet een chique uitstraling. Mannen stralen hiermee uit dat ze zelfverzekerd zijn en zich goed voelen. Bovendien is het voor vele gelegenheden gepast. Wel worden deze specifieke overhemden het meest gedragen tijdens formele gelegenheden. Oorspronkelijk was het bedoeld om de mouw te beschermen tegen vuil worden en slijtage. De boord hing dan los en werd om de mouw geslagen. Tegenwoordig doet men dit niet meer om de mouw te beschermen tegen vuil, maar wel zorgt dit voor een casual uitstraling. Ze zijn dus erg veelzijdig. Mouwlengte7.com helpt je om de juiste overhemden met manchetten te vinden.

Het geheim van overhemden met manchetten bij Mouwlengte7.com

Mouwlengte7.com is dé specialist in deze overhemden met manchetten, vooral voor de lange man. Mannen met een grote lengte mogen zich natuurlijk niet achtergesteld voelen, en dit is waarom Mouwlengte7.com hen helpt. De mouwen van deze blouses zijn extra lang. Bovendien biedt mouwlengte7.com een zeer ruime keus aan, met zowel iets meer casual als zeer stijlvolle blouses. Alle overhemden zijn eigentijds en worden aangeboden in een passende maat. Ze hebben extra lange mouwen en subtiele details, en daarnaast is de pasvorm uitstekend.

Zo vind je jouw ideale overhemd met manchet

Het vinden van dit ideale overhemd, begint allemaal met het vinden van je eigen stijl. Het is belangrijk dat je weet wat je wil. Een tip hiervoor is om te kijken naar bekende kledingmerken, zoals bijvoorbeeld Calvin Klein. Verder is het zaak erop te letten dat bij het buigen van de arm de boord van de blouse net boven de hand hoort te liggen. Dat betekent dus dat hij bij gestrekte arm enigszins over de hand mag vallen. Ook moet je ervoor zorgen dat bij het dragen van een overhemd onder bijvoorbeeld een colbert, de handboord wel zichtbaar is. Voor de lange man is het aan te raden overhemden met manchetten te bestellen bij Mouwlengte7.com.