Zakelijk voor de dag met Attaché koffers

Mode en Kleding

Bij Koffer & Tas hebben we een ruim aanbod aan Attaché koffers. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd zakelijk en betrouwbaar voor de dag komt op kantoor. Wij hebben Attaché koffers in verschillende soorten, maten en kleuren.

Ruimte
Onze Attaché koffers bevatten voldoende ruimte zodat jij de spullen die je echt nodig hebt makkelijk met je mee kunt nemen. Wij hebben Attaché koffers in verschillende maten, zo is er altijd een Attaché koffer die aan jouw wensen voldoet.

Materiaal

Wij hebben attachékoffers van verschillende materialen. Wij hebben bijvoorbeeld leren attaché koffers, aluminium attaché koffers en imitatieleren attaché koffers. Hierdoor hebben we voor iedereen een attaché koffer die bij hem past.

Voor wie?

Wij hebben zowel attaché koffers voor dames als attaché koffers voor heren. Tevens kunnen een hoop modellen door beide gemaakt worden.