De hipste winter sneakers voor dames van dit moment!

Mode en Kleding

Welke damessneakers zijn het helemaal op dit moment? Toegegeven, dit blijft altijd een lastige vraag! Er is namelijk zo enorm veel keuze. Maar, jullie hebben geluk. Today is your lucky day! Samen met het vakkundige team van theSneaker.nl hebben we voor jullie een top 3 samengesteld met daarin de hipste winter sneakers voor dames van dit moment!

1. Nike Air Force 1 '07 SE

De Nike Air Force 1 '07 SE ziet er niet alleen helemaal tip-top uit, hij is ook nog eens super comfortabel en robuust! Dit heeft te maken met het feit dat 'ie gemaakt is van dik kwaliteitsleer. Hierdoor overleven je tedere voetjes de ijzige winter met groot gemak. De sneaker is oorspronkelijk op de markt gebracht als basketbalschoen, maar is door haar vintage en stijlvolle look al jaren één van de meest geliefde damessneakers! Deze coole '07 SE editie van de Air Force 1 is verkrijgbaar in de smaakvolle kleuren zwart, grijs en roze!

2. Adidas Superstar

Tja, de Superstar. We kunnen er eigenlijk al jaren niet meer omheen. De absolute klassieker die terug te vinden is in alle charts, de sneaker die eigenlijk al lang geen introductie meer behoeft. De Superstar is misschien wel de bekendste sneaker ooit gemaakt, en staat al jaren op eenzame hoogte aan de top! Wil dat zeggen dat 'ie daarom misschien wat oubollig of gedateerd is? Nee, integendeel! De sneaker is nog steeds hip, comfortabel – en bovendien lekker warm aan de voeten! Tegenwoordig is de classic verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, en daarom eenvoudig te matchen met bijna al je outfits!

3. Nike Air Max Thea

Misschien wel dé damessneaker bij uitstek. Waarom? Nou, de sneaker is door het vakkundige designteam van Nike speciaal ontworpen voor dames. Hierdoor voldoet de Air Max Thea aan alle eisen waar een goede damessneaker aan zou moeten voldoen. De sneaker past met haar minimalistische uitstraling helemaal bij het modebeeld van nu. De Air Max Tea ziet er heel erg cool uit, en beschikt ook nog eens over een verbazingwekkend draagcomfort! De sneaker is te bestellen in welke kleur je ook maar kan wensen – en daarom te matchen met al jouw verschillende stijlen!

Bestel ze online, en ontvang ze thuis zonder de deur uit te gaan!

Met deze tips moet je de winter wel doorkomen, denken wij zo! Ze zijn allemaal hip, comfortabel en – niet geheel onbelangrijk in deze temperaturen – lekker warm! Via theSneaker.nl kun je ze allemaal bestellen. Met de eenvoudige filters aan de linkerzijde van de webpagina kom je al snel uit bij de sneaker van jouw dromen. Veel plezier bij het shoppen!