Modeschoenen voor hem en haar

Mode en Kleding

Nijhofschoenen – modeschoenen voor hem en haar sinds 1929

Bij iedere seizoen horen weer gepaste schoenen. Van sneakers in de zomer tot stoere boots in de herst en warme winterlaarzen gedurende de winter. Nijhof Schoenen is sinds 1929 actief in de schoenenbranche en innoveert continu met haar aanbod schoenen merken. Van trendy & hippe schoenen voor jongens en meisjes tot fashionable schoenen voor dames en stijlvolle schoenen voor mannen. We behandelen enkele van meest popualire merken en type schoenen van dit moment:

Dames enkel boots en laarzen

viavai dames enkel boots

Enkelboots zijn eigenlijk nooit weg te slaan. Vrouwen kunnen nooit genoeg krijgen van trendy boots die perfect passen bij de tijd van het jaar. We spotten ze regelmatig aan de voeten van diverse celebrity in binnen- en buitenland. Ook niet zo raar want enkelboots zijn veelzijdig en altijd te combineren met een kledingstijl naar keuze. En verschillende stijlen, daar hebben we meer dan genoeg van bij Nijhof Schoenen. Shop direct de nieuwste meisjes boots van topmerken zoals Develab, Giga Girls en Nikkie of de dames laarzen van Carmens, Red Rag, Cha en AQA style.

Converse dames – en herenschoenen

converse schoenen voor dames en heren

Je spot ze geheid al vanaf een afstand! Conversie schoenen zijn onmisbaar op het straatbeeld. Al in 1908 werden de eerste Converse schoenen geproduceerd. Toen in 1917 de basketbalschoenen werden gelanceerd, begon pas echt het grote succes. Toen Nike in 2003 het bedrijf overname, ontstond er weer een boost voor het merk. De  enorme vraag naar de mega populaire conversie modellen All Star, Chuck Taylor en de One Star. Bij Nijhof Schoenen kun je terecht voor zowel Converse dames als heren schoenen in alle gebruikelijke maten.

Ara damesschoenen

ara dameschoenen en boots

Ara schoenen is sinds 1949 actief in de markt van damesschoenen. Ze staan bekend om kwalitatieve schoenen voor een eerlijke prijs en altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. Vaak kenmerkend aan Ara damesschoenen zijn dat ze comfortabel zijn met een goede pasvorm. In onze webshop vind je mooie enkellaarsjes, comfortabele instappers, elegante pumps, fijne veterschoenen en veel meer.

Shop online! Vanaf €75,- bieden wij tevens gratis verzending in heel Nederland.