Kleedjes Trends België 2017/18

Mode en Kleding

Fashion is natuurlijk altijd een komen en gaan van trends. Winterseizoen is persoonlijk toch altijd wel mijn favoriet. De kleuren worden vaak wat donkerder en de stijlen wat meer simplistisch en klassiek. Zo ook dit seizoen. Zo zijn de klassieke kragen weer terug. Van volle col tot licht opstaand sluitende kragen, dit alles is veel terug te vinden in het modebeeld voor dit najaar. Een fijne trend, want behalve dat het erg behaaglijk is in de koude wintermaanden brengt het ook de focus naar het gezicht. Makkelijk te dragen en makkelijk mooier of spannender te maken met een accessoire.

Maar wees niet bang ook patronen worden deze winter niet geschuwd. Van een klassiek Burberry patroon in veel mogelijke kleurstalen tot een Russisch bloemen patroon. Ook hierbij kunnen we terugvallen op de leuke kragen trend maar een open hals zou ook zeker niet misstaan. Deze Burberry jurk mag u bijvoorbeeld ook weer afmaken met de brede ceintuur, die terug is van weggeweest.

Lengtes van de kleedjes van dit seizoen kunnen natuurlijk variëren afhankelijk van de gelegenheid. Maar de casual day to day dress mag lekker die tussen in lengte hebben. Zoals we dat al een poosje bij de jeans en broeken zien, wordt dat nu ook doorgetrokken naar de jurken en rokken. De 1/3de lengte zorgt ervoor dat iedereen een glimpje kan opvangen van die mooie benen. Het geeft de kijker een illusie van een beetje extra lengte bij het model.

Tuurlijk is ervoor de wat meer praktische dame ook een leuke jurken look dit seizoen.

Shoptip: Dressesonly.be/jurken.html

Ook de oversized truien mogen dit seizoen gewoon weer uit de kast komen en afgemaakt worden met een vlotte donkere sneaker. Dit sportieve stijltje komt ook in de strakkere jurkjes veel terug dit seizoen doormiddel van een subtiel en sportief streepje over de zijkant, een grote statement opdruk of een sportieve kleurverdeling. Wees niet bang om er een stoer bomberjack bij te pakken.