Perfect accessoires voor elke outfit

Mode en Kleding

In elke meidengroep is er wel die eene vriendin die altijd de mooiste outfits aan heeft. Of het nu voor een avondje uit eten is, een namiddag shoppen of gewoon een bijeenkomst bij iemand thuis, haar outfit is altijd on point. Ook weet ze precies wat ze moet combineren om haar outfit er classy uit te laten zien. Stiekem is iedereen er wel een beetje jaloers op. Want soms kunnen je kleren perfect op elkaar afgestemd zijn, maar mist er gewoon iets. Wel, “it’s in the details” kan je hier heel letterlijk opnemen en het gaat zeker op voor je outfit. De accessoires die je erbij draagt kunnen je look helemaal bepalen. Lees hier over enkele accassoires die basics zijn en je look voor elke gelegenheid net dat extra’tje kunnen geven.

  • Een armband. Er zijn erg leuke armbanden met bedeltjes en kraaltjes die passen bij één bepaalde outfit. Maar wil je tijdloze klasse, kies dan voor een basic zilveren of gouden armband. Het is een simpel accessoire dat toch een extra geeft aan elke outfit. Bovendien is het tijdloos en past het écht overal bij.
  • Een sjaal. Of het nu zomer of winter is, een leuke sjaal is altijd een mooie extra voor je outfit. In de zomer kan je een licht exemplaar dragen met vrolijke kleurtjes in en in de winter voor een maxi size wollen sjaal, het is niet enkel modieus maar is ook nog eens heerlijk warm. Dubbele win voor jou dus!
  • Een hoed of pet. Een mooie hoed kan je outfit wat specialer maken, pettenzorgen dan weer voor een speelse toets. Het zijn geen alledaagse accessoires, maar met de juiste keuze zie je er meteen heel erg modieus uit. Een rieten hoedje in de zomer, een klassieke stoffen hoed in de winter, een trucker capvoor op een festival.