Leuk idee: kleding laten bedrukken

Partner links

Iedereen is uniek! Dat is toch wel een van de belangrijkste motto’s van de afgelopen jaren. Maar hoe onderscheid je jezelf nu van de massa? Door unieke spullen te hebben die je persoonlijkheid laten zien. Het personaliseren van producten is dan ook niet voor niets een van de grootste trends van de afgelopen jaren. Online zijn er dan ook vele webwinkels te vinden waar je items helemaal aan kunt passen aan je eigen wensen. Onze favoriet natuurlijk? Kleding met een eigen ontwerp laten drukken!

Je eigen unieke kleding ontwerpen en bedrukken

Kleding laten bedrukken is mogelijk voor dames, heren, kinderen en baby’s. Zo heb je de keuze uit T-shirts met lange of korte mouwen, wat nettere sweaters, comfortabele hoodies met capuchon, jurkjes, polo’s, rompertjes, kindershirts of -broekjes en bijvoorbeeld sportkleding. Echt unieke kleding die opvalt krijg je door een persoonlijk kledingstuk te laten bedrukken met een eigen tekst of afbeelding. Er is werkelijk kleding die je kunt laten bedrukken voor iedere gelegenheid, of het nu is voor tijdens het uitgaan, lekker thuis chillen op de bank of voor tijdens het sporten.

Kleding van goede kwaliteit met eigen design

Ben jij nog zo iemand die bij het bedrukken van kleding denkt aan een slobberig, slecht passend, wit T-shirt met ergens een hele kleine bedrukking? Dit was ooit wel zo, maar de bedrukkingstechnieken zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd, waardoor nu voor veel minder geld veel mooiere bedrukkingen te printen zijn op kleding. Bedrukkingen zijn bijvoorbeeld altijd in full-color en worden in hoge resolutie geprint waardoor ook grote foto’s of andere afbeeldingen haarscherp worden weergegeven. Daarnaast vind je bij Digitransfer bijvoorbeeld veel kleding met verschillende pasvormen zodat je zelf kunt kiezen voor slimfit of kleding  die was losser zit, of kledingstukken van duurzaam organisch katoen.

Ontdek de vele mogelijkheden van zelfontworpen kleding

Ben jij al geïnspireerd geraakt om zelf kleding te gaan ontwerpen? Bedenk dan dat het niet alleen leuk is om kleding voor jezelf te ontwerpen, maar dat het bedrukken van kleding je ook de mogelijkheid geeft unieke en persoonlijke cadeaus aan anderen te geven. Zo kun je bijvoorbeeld voor een familielid of vriend(in) die zijn of haar verjaardag viert een leuk shirt laten bedrukken, zodat hij of zij de hele dag in het zonnetje wordt gezet. Ga je binnenkort op kraambezoek? Dan kun je ook als kraamcadeau een leuk rompertje laten bedrukken.

In een retro bui? Dan laat je natuurlijk kleding met je favoriete 80’s of 90’s bedrukking van bijvoorbeeld je popidool toentertijd bedrukken!