Hippe zwangerschapskleding; zo kan het ook!

Tips & Kledingadvies

Ben je net zwanger, dan pas je nog moeiteloos je gewone outfit. Maar na een paar maanden zijn de zaken veranderd. Broeken knellen, blouses beginnen te ‘tekenen’. De tijd voor zwangerschapskleding is aangebroken. Ben je voor de eerst keer zwanger, waar let je dan op?

Borstvoedingsjurkjes | Le Début
Borstvoedingsjurkjes | Le Début

Borstvoedingsjurkjes & beha’s

Verreweg de meeste vrouwen in Nederland en België kiezen ervoor om hun kind borstvoeding te geven; hoor jij ook tot deze groep, dan ligt het voor de hand om al tijdens je zwangerschap te kiezen voor (borst)voedingsjurkjes. Want wist je dat de meeste vrouwen, ná de bevalling, in de meeste gevallen nog maandenlang een stevigere middel en buikomvang behouden dan voor de zwangerschap?

Zwangerschapskledij zorgt ervoor dat jij je permanent lekker soepel kunt bewegen: óók na de bevalling. Voedingsjurkjes zijn typische voorbeelden van zwangerschapskleding; de ‘kruislingse wikkel’ rond de borsten is een zeer herkenbaar fenomeen. Heb je geen zin om je hele zwangerschap in ‘voedingsoutfits’ rond te lopen, dan kies je voor ‘een gesloten borstpartij’, zoals te zien is op de bovenstaande afbeelding.

Deze super hippe jurkjes koop je bij positiekledingwinkel “Le Début” (klik hier voor de webshop)

Natuurlijk shop je er ook voor het échte werk: de voedingsjurkjes (ja, mét wikkel!) Wissel het gewoon af met overige gave positiekleding en jurken.