Tissot horloge

Partner links

Mijn nieuwe Tissot horloge kocht ik bij Zuyver Juweliers

Enige tijd geleden kwam ik terecht op de website van Zuyver Juweliers, toen ik op zoek was naar een nieuw horloge. Bij deze juwelier zag ik direct dat zij een breed assortiment horloges hebben. Daar zou ik ongetwijfeld slagen. Ik besloot dus eens te bekijken welke merken zij in hun winkel verkopen en gelukkig kon ik dat online al zien. Wat mij voornamelijk opviel is dat zij de enige dealer in de regio zijn die Oris en Tissot horloges verkopen. 
 
Tissot T-Lady horloge


Mijn Tissot horloge

Er zijn bij Zuyver Juweliers een groot aantal merken verkrijgbaar. Op deze manier is er voor elke stijl wel een passend horloge te vinden. Dat maakt het winkelen bij Zuyver niet alleen leuker, maar ook nog eens gemakkelijker! Mijn oog viel al gauw op een Tissot horloge. Het was een T-lady model, wat de collectie van Tissot voor vrouwen is. Dit horloge heeft een smalle band en is erg verfijnd. Hartstikke mooi dus voor bij zomerjurkjes bijvoorbeeld! 


Een snelle aankoop

Eenmaal verkocht door de Tissot T-Lady horloge, ben ik naar de winkel in Harderwijk gegaan om het juiste model uit te zoeken. Doordat ik mij vooraf online al had georiënteerd, kon ik in de winkel snel mijn aankoop doen. In de winkel kreeg ik een goede service van het winkelpersoneel. Zij gaven mij tips en informatie over de verschillende typen horloges en met name was ik erg tevreden over de wijze waarop zij mijn vragen beantwoorden die ik had over het T-Lady horloge. Ik ben erg blij met het horloge van Zuyver Juweliers
 
Wil jij ook een nieuw Tissot horloge of een ander kwalitatief sieraad? Bezoek dan ook eens een winkel van Zuyver Juweliers in Harderwijk, of Dronten! Zij helpen jou graag verder.