Tips om creatief te zijn met kleding

Partner links

Wie wil er nou geen eigen stijl? Een stijl waar je je niet alleen prettig bij voelt, maar waarmee je mogelijk ook opvalt tussen een grote groep studenten, sporters of werknemers. Er zijn verschillende manieren om een eigen stijl te creëren. De een kiest bijvoorbeeld voor kleding met felle kleuren, een ander kiest voor tal van leuke accessoires, enzovoorts. Op welke manier probeer jij een eigen stijl te creëren? Door creatief te zijn met kleding kun je zelf een stijl maken! Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het hergebruiken van een te korte lange broek? Wij geven je graag een aantal tips!

 

Tip 1: een lange broek hergebruiken

Een van de meest eenvoudige vormen van creatief zijn met kleding is het hergebruiken van een lange broek. Bij een te korte lange broek kun je de pijpen van de broek afknippen, waardoor je een hele leuke korte broek krijgt! Zorg er wel voor dat de rand van je broekspijpen niet gaat rafelen.

 

Tip 2: maak een tekening op witte shirts

Naast de mogelijkheid om een lange broek voortaan te gebruiken als een korte broek kun je ook creatief zijn met kleding door shirts te versieren. Koop simpele, witte katoenen shirts in de winkel en voorzie deze van verschillende verfraaiingen. Denk bijvoorbeeld aan teksten die je op de shirts schrijft, stukjes stof die je op de kleding plakt, enzovoorts.

 

Tip 3: sweaters laten bedrukken

Tot slot kun je er ook voor kiezen om je kleding te laten bedrukken. Bij sweaters is het bijvoorbeeld lastiger om deze zelf te versieren, waardoor sweaters bedrukken bij Jobopromotions.nleen mogelijkheid is om creatief met kleding te zijn. Vooraf selecteer je de gewenste sweater, waarna je bij een volgende stap aangeeft welke bedrukking je op de sweater wilt laten maken.