Nooms Inner Beauty

Nieuwe website

Er bestaan nogal wat typische "vrouwen-blogs", waarbij de focus ligt op met name: kinderen, beauty, food, travel en natuurlijk lifestyle (werkelijk, check het maar eens, er bestaan nauwelijks uitzonderingen). "Nooms Inner Beauty" (het blog van Naomi) is op het eerste gezicht geen uitzondering hierop. Wat het blog toch aardig – en zelfs interessant- maakt om te lezen zijn de reviews op gebied van boeken, films en optredens. 

Lectuur

Verwacht geen literatuur op Nooms. Wil je op de hoogte blijven van de laatste literatuur-recencies dan verwijs ik je (enorm) graag door naar de weekendeditie van het dagblad "Trouw". Ieder weekend kun je hier rekenen op duidelijke recensies, beschouwingen en verslagen van de laatste literaire werken van nationale en internationale schrijvers. 

Terug naar Nooms: verwacht recensies van gangbare, populaire lectuur in (hoofdzakelijk) de categorie Chicklit & fantasy. Niets mis mee als je op vakantie gaat en besluit wat gemakkelijk leesvoer mee te willen nemen voor op je strandstoel. Waar heb je in zo'n geval zin in? Kijk; en dát lees je nu precies op Nooms. Want ook binnen deze genre's valt natuurlijk wat te kiezen. Ook handig om je te oriënteren op een leuk boek-cadeau!

Meer dan boeken .. 

Natuurlijk gaat Nooms niet alleen maar over boeken, je kunt gemakkelijk afdwalen naar de beauty-sectie. Dat maakt dergelijke blogs dan vaak wel weer leuk; het afdwalen naar persoonlijke interesses van de blogger. 

Al met al is het blog dan ook een leuke aanrader.