Waagi? Shop met korting

HM kortingscodes

Shoppen met korting. Inmiddels zijn we niet anders meer gewend. Van hoge kortingen, tot kortingscodes die een gratis verzending mogelijk maken. Zolang er maar iets van korting wordt gegeven.

Je kunt nu ook perfect OffLine korting ontvangen, bij gave kledingzaken in je omgeving.

Waagi | Shoppen met korting in winkelcentra

Waagi is een gloednieuwe app, die het je mogelijk maakt te shoppen met korting in welk winkelcentrum dan ook. Je installeert de app op je smartphone. Je geeft aan waar je interesse naar uitgaat (kleding, uiterlijke verzorging, schoenen … you name it).

Vervolgens kun je ieder moment van de dag even checken waar er bij jou in de buurt korting wordt gegeven op de door jou geselecteerde items. Zelf checken is een optie, maar je kunt er ook gewoon voor kiezen om sms-berichtjes te ontvangen op je mobiel; wel zo handig.

Heb je eenmaal de Waagi-app geïnstalleerd, dan kun je berichten ontvangen van de dichtstbijzijnde kleding- en schoenenzaken bijvoorbeeld. Dat zij je korting geven tot 12.00 uur op alle winterlaarzen. Of dat je alleen vandaag 30% korting ontvangt op merkkleding van die super leuke boutique bij jou in de buurt. Handig om te weten!

Waagi | Door heel Nederland

Een dagje shoppen in een gezellige binnenstad elders? Waagi reist gewoon met je mee. De app signaleert alle aanbiedingen van jouw gading binnen een bepaalde afstand. Zo blijf je overal, door heel Nederland, op de hoogte van de allerbeste kortingen van dat moment.

Hoe reken ik af?

Betalen gaat overigens heel eenvoudig. Je toont je Waagi app aan de kassa. De caissière scant de code en rekent – met korting – het aankoopbedrag met je af. Verder hoef je helemaal niets te doen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek snel Waagi online!