Zwarte kleding stijlvol dragen

Mode en Kleding
Voor iedere vrouw is het ideaal over een garderobe te beschikken met kleding die perfect past bij je lijf, lifestyle en persoonlijkheid. De stijlen die je draagt zeggen iets over jou, niet alleen over je lifestyle, maar ook over je doelen en aspiraties.

Klassieke stijl en look

De klassieke stijl en look is verzorgd en een tikje zakelijk. Je gaat voor tijdloze items en investeert in basics.
Tijdloze items doorstaan alle modetrends en zijn vooral te vinden in klassieke kleuren (camel, donkerblauw, grijs, zwart en wit). Een goede houding en etiquette passen bij de klassieke vrouw. Je gaat voor kwaliteit, in plaats van kwantiteit.
Tip: Wanneer je zwarte kleding combineert met details in het goud (of zilver) heb je klassieke outfit, net iets extra en je bent niet helemaal in het zwart gekleed.

Dramatische look

Wanneer je kleding draagt volgens de laatste trends, en nieuws volgt op het gebied van mode gaat het om de wowfactor. Niet zozeer omdat het je staat (omdat het bij je figuur past), maar omdat je er een statement mee maakt. Je staat bekend als een trendsetter.
De dramatische look is een extravagante stijl. Dierenprint en dan vooral tijgerprint zijn favoriet. Grote sieraden zoals een statement ketting.
Een uitgebreide accessoires collectie zijn te vinden in jouw garderobe. Je weet wat er speelt op gebied van mode en vindt het leuk om hier mee bezig te zijn.

Dierenprint met zwart combineren

Waarvan iedere vrouw wel een item in haar kast heeft hangen is een zwart kledingstuk.  Het is een basic item, is altijd met van alles te combineren en het slankt af. Wat nu al een tijdje een trend is, is dierenprint. Zowel in schoenen als kleding. We zien de laatste tijd dat je dit prima kan combineren met zwart.
Welke stijl je ook kiest, compleet zwartgekleed of gecombineerd met dierenprint: het kan allemaal & je zit altijd goed!
kleding