Zelf sieraden maken was nog nooit zo leuk

Beauty en verzorging

Weet je nog dat je vroeger als kind kralen aan een touwtje rijgde om vervolgens vol trots met je zelfgemaakte ketting rond te paraderen? Veel kinderen vinden het geweldig leuk om op deze manier creatief bezig te zijn. Ze maken vaak de wonderlijkste creaties in kleurencombinaties die soms pijn doen aan de ogen van volwassenen. Maar feit is dat ze creatief bezig zijn en hun eigen creativiteit ontwikkelen. Hier kunnen ze op latere leeftijd hun voordeel mee doen. Want later, als kinderen groot worden, dan schuilt er misschien wel een sieraden ontwerper in ze. Ben je zelf ook zo creatief? Rijgde jij vroeger ook kralen om er de mooiste ketting of armband van te maken? Dan kun je nu aan de slag met de prachtige edelsteen kralen van Crystal Caves.

Het grootste assortiment kralen van edelstenen
In de webshop van Crystal Caves vind je het grootste assortiment edelsteen kralen online. Alle denkbare soorten edelstenen zijn in de vorm van kralen te koop in de mooiste kleuren. Kies voor een armband met parelmoer of prachtig blauw Angeliet steen. Of maak een ketting van rode Jaspies of groene Malachiet edelstenen. Je maakt de mooiste creaties met het zeer uitgebreide assortiment edelsteen kralen. Je kunt verschillende grootten qua stenen combineren, of twee soorten stenen in eén sieraad verwerken.

Volg je fantasie
Doe je ogen dicht en zie het sieraad voor je dat jij zou willen dragen. En nee, je hoeft niet allerlei winkels af te gaan zoeken of eindeloos op het internet rond te surfen om dat sieraad te vinden. Want je kunt het nu heel eenvoudig zelf maken. Hiervoor gebruik je de prachtige ambachtelijk gemaakte edelsteen kralen van Crystal Caves. Je hoeft je niet meer te beperken tot de sieradencollecties die te koop zijn, je kunt je eigen unieke ontwerp maken. Combineer de mooiste kleuren en maak je eigen unieke sieraad nu eenvoudig zelf.

Kies de edelsteen kralen die bij je passen
Edelsteen kralen zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Iedere steen heeft zijn eigen unieke kleur en uitstraling. Zo kun je de mooiste creaties en combinaties maken voor armbanden, kettingen, broches en andere sieraden. Of versier bij voorbeeld een fotolijstje of ander siervoorwerp met mooie kralen van edelstenen. Zo kun je van een simpel voorwerp dat je misschien voor een paar euro in een warenhuis koopt iets heel moois en unieks maken. Je kunt kleuren combineren of kleuren kiezen die bij je interieur passen. Zo maak je iets wat niemand anders heeft en wat in geen enkele winkel te koop is.

Gebruik kant en klare strengen
Om het je gemakkelijk te maken bij het zelf ontwerpen van sieraden kun je van bepaalde soorten edelstenen ook complete strengen kopen. Je hoeft de kralen dan niet meer zelf aan te rijgen en ze zitten ook meteen goed vast. Zo kun je unieke sieraden maken met edelsteen kralen in prachtige kleuren. Zo vind je in de webshop prachtige strengen van de mooiste parels in diverse uitvoeringen. Deze zijn eigenlijk al een sieraad op zich. Je kunt deze strengen verwerken in schitterende halssieraden of een mooie armband. Al voor een klein bedrag kun je een prachtige parelstreng bestellen voor je eigen zelfgemaakte sieraad.

Zuivere edelstenen verwerkt tot handige kralen
De edelsteen kralen die je vindt bij Crystal Caves zijn stuk voor stuk gemaakt van zuivere edelstenen. Deze ruwe stenen worden gevonden in de verschillende mijnen of ze worden uit de zee gehaald zoals de parels. Deze stenen worden door vakbekwame mensen die van hun vak houden verwerkt tot prachtige kralen in handige formaten. Deze kralen zijn gebruiksklaar en je kunt er dus direct mee aan de slag. Er zijn ook kralen met een extra groot boorgat zodat je ze gemakkelijk in verschillende creaties kunt verwerken.