Zilveren armbanden

Partner links

Armbandjes zijn altijd mooi, of je nu jong of oud bent, man of vrouw, dit tijdloze sierraad is een geweldige aanvulling op iedere outfit. Het leuke is dat haast ieder jaar de armbandjes er een beetje ander uitzien, ze vervaardigd worden uit nieuwe materialen en zelfs vaak met nieuwe technologie. Ook worden de armbandjes een beetje anders gedragen. Een single piece met veel uitstraling of juist verschillende armbanden die bij elkaar passen. Soms aan één arm gedragen, terwijl andere keren beide polsen worden versierd.Soms over de mouwen, soms verstopt onder de maschettes van je blouse. Hoe het ook zij, er is één blijver en dat is het zilveren armbandje.

Zilveren bedelarmbanden

Bedelarmbanden zijn weer helemaal ‘in’. Je kunt bij de meeste armbanden de bedels verwijderen of juist toevoegen. Een heel persoonlijk sierraad dus.

Het Deense juwelenmerk Pandora staat bekend om sterling zilveren armband en de eindeloze hoeveelheid bedels, die telkens in een nieuwe combinatie gedragen kunnen worden. Charms die voor iedere Pandora-vrouw iets bijzonders betekenen; de geboorte van haar kind, het behalen van een examen. Pandora vertelt een verhaal en legt deze onvergetelijke momenten vast op een unieke manier.

Centraal in de Pandora collectie staat het creëeren van jouw eigen stijl door het combineren van bedels in de kleuren en uitvoeringen die het beste bij je persoonlijkheid en je leven passen. Ontwerp zo je persoonlijke sieraden en laat je inspireren door de gebeurtenissen die het leven zo bijzonder maken.

Trollbeads is nog zo’n Deens kwaliteitsmerk. Zij richten zich meer op de wereld van sprookjes en fantasie. Het merk begon met het vervaardigen van zilveren kralen die met trollengezichtjes waren bedrukt. Tegenwoordig is er een heel uitgebreide collectie om uit te kiezen. Om het makkelijker te maken kun je zoeken op de persoonlijkheid van een persoon. De site van Trollbeads geeft deze mogelijkheid en nog veel meer verrassende informatie waardoor de keuze makkelijker en preciezer zal zijn bij het aanschaffen van de mooie, handgemaakte charms.

Zilveren armbanden met teksten

Armbanden met teksten zijn tijdloos. Dat is deze trend een blijver is, blijkt uit huidige trends. Deze armbanden met inspirerende quotes of woorden zijn al een hele tijd bijzonder populair en dat is ook niet zo gek. Inspirerende woorden zijn in deze tijd van zelfreflectie tenslotte een deel van de media om ons heen. Het dragen van je favoriete quote in de vorm van een beeldschone armband is natuurlijk een perfecte combinatie! Naast de armbanden waar de quotes al opstaan kun je ook zelf een armband laten graveren met een inspirerende tekst of een woord dat een diepe betekenis voor jou of een dierbare heeft.