Hairextensions, het antwoord op kort haar?

Beauty en verzorging

Dat lang, ultra straight hair, uitzonderlijk populair is onder een bepaalde groepen vrouwen, dat moge duidelijk zijn. Hoe langer en gladder, des te beter. Dit is een coupe die bij je moet passen; vooral jonge vrouwen onder de 30 jaar zijn gecharmeerd van deze look. Je draagt je ‘m door je gladde, lange haar aan één zijde naar voren te draperen. Tegenhanger van deze look is de “over-getoupeerde haardracht”, eindigend in een slordige vlecht. Excellent voorbeeld is Laura big-hair Venster (mijn god, wat een overdreven coupe, waar veelvuldig tijdens uitzendingen in gewoeld wordt door Laura en daardoor behoorlijk afleidt). Laura is zelf nauwelijks te volgen door dat hele ‘big-hair-thing’.

Lang stijl haar | Voor iedereen bereikbaar

We kennen daarnaast ook de Amerikaans-Italiaanse tegenhanger van big-hair, nl. het ultra gladde, sluike kapsel van Donatella Versace.

Terug naar het onderwerp: lang, stijl haar wat je aan één zijde naar voren drappeert. Hoé krijg je überhaupt dit kapsel? Door ongeveer 5 jaar te wachten tot je haar de gewenste lengte heeft bereikt? En wat als je haar pluizig is van nature? Neuh. Dan is de look inmiddels alweer gepasseerd. Je koopt haar-extensions, ook verkrijgbaar met clip. Doe dit alleen indien de kwaliteit subliem is en niet van ‘echt’ te onderscheiden is, want anders sla je de plank volledig mis. Niemand. Ik herhaal: niemand mag zien dat jouw lange lokken eigenlijk fake zijn.