Ga voor veiligheid met een Secrid Miniwallet

Mode en Kleding

Het is de laatste maanden vaak in het nieuws geweest, digitaal skimmen. Het gaat als volgt in zijn werk. Het enige wat een digitale zakkenroller hoeft te hebben is een draadloos betaalkastje. De crimineel loopt dicht bij u langs op een drukke plek zoals het station, de bus of een drukke winkelstraat. De zakkenroller houdt het kastje tegen uw broek aan en hop er is via contactloos betalen €25 euro van uw bankrekening afgeschreven.

De Secrid Cardprotector

Het Nederlandse bedrijf Secrid heeft ingespeeld op deze dreiging en is met de Secrid cardprotector op de markt gekomen. De Secrid cardprotector beschermd allereerst uw pasjes tegen breken en buigen, door middel van een stevige metalen casing. Deze metalen casing zorgt er tevens ook voor dat uw pasjes niet meer bereikbaar zijn voor digitale zakenrollers.

Verschillende varianten

De Secrid Cardprotectors zijn te krijgen in verschillende varianten. De standaard variant is de Secrid cardslide, deze bestaat uit alleen de metalen casing met een hefboom knop waarmee u de pasjes eenvoudig omhoog stuwt. De tweede variant is de secrid mini wallet, naast dat deze bestaat uit de metalen casing is er aan dit model een mooie leren rand met drukknoop toegevoegd. De Secrid Mini wallet biedt plaats aan 6 pasjes en heeft ook ruimte om kleingeld en briefgeld mee te nemen. Een derde variant is Secrid Twin wallet, de Secrid Twin wallet bestaat eigenlijk uit een dubbele secrid mini wallet, deze variant bestaat uit twee metalen casings met daarin plaats voor 12 verschillende pasjes.

Hip en mateloos populair onder jongeren

Naast dat de Secrid cardprotectors uw extra veiligheid bieden, zijn ze ook nog eens erg hip en op dit moment mateloos populair onder jongeren. De vierde en laatste variant is de secrid slim wallet, deze heeft geen drukknoop waardoor hij makkelijker in kleine zakjes, zoals bijvoorbeeld een borstzak. In de nieuwe Secrid collectie zijn de meeste varianten voorzien van hippe kleurtjes vervaardigd uit het mooiste leer.

Nieuwsgierig geworden naar een Secrid cardprotectors?

Wacht niet langer en zorg dat uw pasjes veilig zijn met een Secrid Cardprotector. Bent u naar het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de Secrid Cardprotectors? Neem dan eens een kijkje in de webshop www.cardprotectors.nl