De duurzame tassen van My Paperbag

Partner links

Ben jij op zoek naar een unieke, duurzame tas die er ook nog eens prachtig uitziet? Dan ben je bij My Paperbag aan het juiste adres. De tassen van My Paperbag zijn geïnspireerd op de papieren zakjes die nog je krijgt bij bijvoorbeeld de groenteboer. Dit is nog te herkennen aan de gekartelde rand bij de handtas van My Paperbag. In tegenstelling tot de plastic tassen die nu te koop zijn in winkels, zijn deze papieren zakjes zeer milieuvriendelijk. Dat wilden ze bij My Paperbag ook. De tassen van My Paperbag zijn gemaakt van hoogwaardig leer afkomstig van de buffel. Doordat elke buffel een andere huid heeft, is ook elke tas uniek! De tassen worden met de hand gemaakt in India. De mensen die deze tassen maken, komen uit de laagste rangen van de bevolking in India. Door de koop van een tas kunnen ook deze mensen een bestaan opbouwen. Belangrijk detail is dat het maken van de tassen onder goede omstandigheden gebeurd.

Bij FavoriteBag.nl verkopen ze vier ontwerpen van My Paperbag. Allereerst de portemonnee van My Paperbag, verkrijgbaar in drie kleuren Dark Chocolade, Original en Blond. De portemonnees zijn gemaakt van buffelleer en gaan hierdoor zeer lang mee. Ook hebben ze genoeg vakjes, waarvan één met rits, om je pasjes, briefgeld en muntjes op te bergen. Bijpassend bij deze My Paperbag portemmonees is de My Paperbag handtas. De handtas is afsluitbaar middels een rits en verkrijgbaar in de kleuren Original en Dark Chocolade. Als voordeel heeft de handtas de lengte van het hengsel, waardoor het gemakkelijk over de schouder te dragen is. De tas heeft daarnaast twee afsluitbare vakjes met rits en nog drie losse vakjes voor het opbergen van allerlei spulletjes. Op zoek naar een klein tasje voor bijvoorbeeld tijdens het stappen? Dan is de My Paperbag Mini ideaal. Een klein, compact tasje waar precies een portemonnee en nog enkele andere spulletjes inpassen. Fijn wanneer je niet een zware tas mee wilt dragen, maar gaat voor een licht tasje. Tot slot de stoere My Paperbag Business bag, geschikt om mee te nemen naar het werk. De tas heeft ook het stoere kartelrandje dat kenmerken is voor My Paperbag. De Business bag is afsluitbaar met een rits. Aan de binnenkant zit er een speciale softcase voor het opbergen van een laptop.

Of je nu naar je werk gaat, gaat stappen, lekker gaat shoppen of gewoon boodschappen gaat doen, voor elke gelegenheid is er een My Paperbag tas. Door de natuurlijke kleuren passen de tassen bij elke outfit en maakt het een stoer geheel.