Giftbag beauty items

Beauty en verzorging

(Bepaalde) heren zijn soms compleet clueless als het aankomt op beautycadeautjes. Zo ontving ik ooit een “cadeauset” van Boldoot (4711). Dit grootmoeders item geef je niet aan een twentysomething vrouw. 4711 Kocht je vroeger bij de Etos. Zakjes met proefmonsters waren in de jaren 80 overal verkrijgbaar. We hebben het hier over traditionele eau de Collogne (Keuls water). Tja.

Dit is wat je grootmoeder in haar linnenkast had liggen in 1983, tussen de stukken zeep van LUX. Meer jaren 80 stuff? Check onze uitvoerige mode-special

What women want….

Sta je als man in overpeinzing hoe je nu écht het “juiste” beauty item kunt geven? Sla Douglas eens over. Natuurlijk is het aardig om een lekker parfum te krijgen, maar het is zo onpersoonlijk. In gedachten zie je de man zich laten adviseren door een modepopje en het peperdure parfum laten afrekenen. Leuk, maar onpersoonlijk. Kies je voor biologische schoonheidsproducten, zoals die van het Japanse merk Utsukusy, dan heb je écht mijn aandacht.

 

Deze man heeft er werk van gemaakt. Deze man heeft zich verdiept. Deze man begrijpt de waarde dierproefvrije cosmetica (shops).

Hij is echt voor mij op onderzoek uitgeweest en schat mij in als iemand die het begrip duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. 

Zó gemakkelijk kan het dus zijn.

Je bezoekt Utsukusy met haar Ayruveda cosmetica (naar oud Indiase principes) online, waar je direct een giftbag kunt laten samenstellen.