Circle Of Gentlemen overhemden: waar koop ik deze online?

Mode en Kleding

Circle of Gentleman is een jong en origineel Nederlands merk voor overhemden. Dankzij de trendy ontwerpen en het gebruik van uitsluitend basismaterialen van de hoogste kwaliteit hebben de overhemden van CoG Circle of Gentleman in een mum van tijd een internationale bekendheid gekregen. De overhemden worden vervaardigd uit stoffen geweven door de bekendste Italiaanse wevers, zoals bijvoorbeeld Monti Tessitura. Die Italiaanse productie draagt samen met het uitzonderlijke oog voor detail bij aan de hoogwaardige uitstraling van Circle of Gentlemen overhemden. Je vindt de CoG Circle of Gentlemen collectie terug op overhemden.com.

circle of gentlemen

CoG Circle of Gentlemen overhemden: Nederlands design, Italiaanse productie

De Nederlandse ontwerpers van de Circle of Gentlemen overhemden kiezen voor hoogwaardig katoen dat wordt gewoven in Italië. Dankzij een stevige en strakke boord leveren de hemden een formele look op die tegelijk behoorlijk scherp en strak aanvoelt. Wat de overhemden van CoG zo onderscheidend maakt is dat ze uniek zijn in hun eigentijdse karakter.

Bij Circle of Gentlemen (en let op die schrijfwijze,’Circle of Gentlemen’ of ‘Cirkle of Gentleman’ zijn veel gemaakte spelfouten tegen deze merknaam) vind je trouwens niet enkel overhemden. Ze hebben ook truien, jassen, broeken en kostuumpakken ontworpen, allemaal in de hen zo kenmerkende stijl. Een uniek Nederlands design, tot in de kleinste details afgewerkt naar de beste Italiaanse tradities.

 

Het succesverhaal van Circle of Gentlemen

In 2006 opgericht en op geen tijd doorgegroeid naar internationale faam, dat is het succesverhaal achter CoG Circle of Gentlemen in een notendop. Het is ook het verhaal van twee vrienden, Jan Jaap van Gent en Michel van Kommer, die indertijd samen de productie opstartten van overhemden met een hoge en karakteriserende Italiaanse boord. De shirts werden bedrukt met mooie designs en verschenen in vele kleuren. Met die opvallende collectie richtte CoG zich duidelijk op de zelfverzekerde en modebewuste (zaken)man.

Vooral de typerende hoge Italiaanse boord (met vaak vele extra knopen op drie knoopskragen) maakte de Circle of Gentlemen overhemden een opvallende nieuwkomer in de internationale modewereld. Circle of Gentlemen ontwerpers lijken het overhemd zoals we dat al decennialang kenden te hebben willen vernieuwen. Zo blijkt ook uit de moderne pasvormen en het gebruik van enkel basisstoffen van de hoogste kwaliteit. CoG mikt op luxe en vernieuwing en is daarmee echt een toegevoegde waarde geworden. Voor de komst van Circle of Gentlemen was het in Nederland soms ver zoeken naar een gelijkaardig aanbod van luxueuze en modern ogende overhemden.

de overhemden van circle of gentlemen

De herencollectie van Circle of Gentlemen overhemden

De modieuze en herkenbare overhemden van CoG pik je zo uit onze catalogus. Stijlvolle business overhemden en shirts die volledig bedekt zijn met opvallende prints, naast iets klassiekere ruitdesigns en luxueus aanvoelende effen kleuren. Vanuit Nederland of België kan je hier je favoriete Circle of Gentlemen shirt bestellen. We hebben onze webwinkel zo overzichtelijk mogelijk gemaakt zodat je in een paar klikken het hemd vind dat je zoekt. Het afrekenen kan eenvoudig met verschillende betaalmethodes en je hemd wordt snel thuisbezorgd. Als je toch nog vragen hebt dan helpen we je graag persoonlijk verder!