Hip joggen

Mode en Kleding

Dat joggen echt niet meer uit onze samenleving is weg te denken, daarover hebben we inmiddels al wat items geschreven (check maar). Joggers (25-35 jarigen), en jogging-look-a-likes, domineren het modebeeld van dit moment. Wie had het ooit kunnen bevroeden. Waarom zouden wij dames massaal in een glanzende zwarte legging willen rondlopen, met dikke sportschoenen eronder? Ik weet het niet. Het ziet er inderdaad wel lekker urban uit. Lekker casual, gezond en bewust. Bewust is smart. 

Joggersstyle

Wie daadwerkelijk aan het joggen slaat doet dit vaak met een muziekje. Logisch, want anders is het joggen immers helemaal dodelijk saai. Natuurlijk dient de geluidsapparatuur eveneens aan een bepaalde hipheid te voldoen. Zoals draadloos bluetooth luisteren. Dit kan zowel met een koptelefoon als draadloze oortjes. De koptelefoon zie je vooral terugkeren bij mannelijke hipsters – en de draadloze oortjes bij de dames. Kijk maar wat we bedoelen

 

 Hipper en actueler kán bijna niet. 

 

Zo zien we het graag bij de dames: joggen? Ja, natuurlijk, maar dan wel in hippe outfit, want hoe creëer je anders dat heerlijke zelfbewuste gevoel? 

Hippe accessoires?