V&D; bedankt

Tijdsbeelden

Een vertrouwd iconisch warenhuis is weg, tot droefenis van vele trouwe klanten. V&D dank je wel voor decennia lang een fijn & vertrouwd warenhuis te zijn geweest voor vele, vele Nederlanders. Vroom en Dreesmann wás mijn warenhuis. Perfecte schoenenafdeling. Perfect restaurant. Perfect klein assortiment mooie meubels. Heerlijke keukenafdeling, met leuke lifestyle accessoires. Mijn living en keuken zijn ingericht met jullie mooie spullen. In mijn kledingkast getuigen nog steeds kledingstukken van jullie bestaan.

In mijn herinneringen ben ik weer 8 jaar oud en zit ik samen met mijn moeder aan het restaurant-raam, met schuin uitzicht op de Beurs in Rotterdam -pré La Place- we tekenen eind jaren 70 begin jaren 80. Jaren later, als modemeisje, liep ik stage bij jullie filiaal op Zuid Plein. Ik “deed” de jongens- en herenkleding. Het zal 1989 zijn geweest (nog steeds worden mijn t-shirts en truien thuis gevouwen aan de hand van de instructies opgedaan bij V&D). Ik dank jullie wel voor zóveel herinneringen en zóveel voldoening na het verlaten (met tassen “vol”) van jullie mooie warenhuis in, met name, het centrum van Rotterdam.

 

v&d afscheid

Het droevige bericht op de homepage van V&D.nl