Wat is Ibiza kleding

Tips & Kledingadvies

U kent het vast wel, de kleurrijke, feestelijke en trendy dames Ibiza kleding. U komt helemaal in de vakantiebestemming en u straalt van top tot teen. Het is begonnen in de jaren 70 op het eiland Ibiza en is elke zomer een trend! Wilt u er meer over weten? Lees dan nu verder voor alle details

Waarom is Ibiza kleding zo populair?

U zult wel denken maar waarom is het nou zo populair en dragen zoveel beroemde mensen Ibiza stijl kleding. Ten eerste komt u heel vrolijk over, maar dat is niet alles. Ibiza kleding is niet alleen één stijl, het zijn verschillende stijlen in een. Het wordt ook wel gypsy, bohemian, hippie stijl genoemd. Met Ibiza kleding doet u altijd mee met de laatste mode. Ook is het erg populair op festivals, zelfs bij beroemde mensen als Kendal Jenner.

Ibiza kleding

 

Welke soorten Ibiza kleding zijn er?

Van riemen, sjaals tot T-shirts en sieraden, elk kledingstuk die u maar kunt bedenken is er in Ibiza stijl. Het gaat erom dat u de kledingstukken samen draagt en daar iets moois mee maakt. Spijkerbroeken met wijde pijpen en elegante wijde rokken zijn een must-have! Er zijn heel veel webshops, winkels en boetieks die dit verkopen, maar het kan ook prijzig zijn (helaas!) Wat u daartegen kunt doen is uzelf als een hippie kleden. U kunt bijv. een tie-dye shirt nemen en daarbij heel veel sieraden te dragen. Of u pakt een oud spijkerjasje uit de kast en laat je creativiteit los. Doe er kraaltjes, veertjes of wat anders op. Het is maar wat u zelf leuk vindt. Is dit ook uw stijl, maar vindt u het niet leuk om het zelf te stylen? Op https://www.byhilke.nl/ is er een ruim aanbod aan Ibiza kleding, accessoires en nog veel meer. Ik zeg neem is een kijkje

Ibiza kleding, Mooi & Creatief

Heeft u er al zin in, de mooie zonnige weken, misschien gaat u op een heerlijke zonvakantie of blijft u in Nederland? Het maakt niet uit met Ibiza kleding voelt u zich goed. Het is maar wat u zelf mooi vindt en het maakt niet uit wat een ander van denkt. Be yourself en dat is ook een beetje het verhaal achter Ibiza kleding. Durf uzelf te zijn! Ter inspiratie zijn er enkele foto’s onder aan de pagina, maar onthoud dat u het draagt hoe u het wilt.

Ibiza kleding2