Etnische Sieraden met edelstenen

Mode en Kleding

Moeten we speciaal voor lowbudget handgemaakte zilveren sieraden, met edelstenen, naar de wereldwinkel? Nee. Dat hoeft zeker niet, want hoewel de collectie vaak verrassend fraai is van de bekende wereldwinkels, is deze ook nogal beperkt (het is natuurlijk een bijproduct uit een heel scala aan lifestyle producten). Liefhebbers van etnische sieraden, zoals te vinden bij wereldwinkels, shoppen vooral bij: Rootz Sieraden. 

Etnische sieraden van Rootz

Sieraden met een culturele uitstraling doen vaak vermoeden dat de drager deze tijdens een reis ergens gekocht heeft, op een plek waar wij misschien nooit zullen komen. Zo koop je op de stranden van menig Aziatisch (ei)land prachtige edelsteen armbandjes of andere edelstenen sieraden. Vaak tegen lage prijzen, waardoor je met een koffer vol weer thuis komt. Heb jij zin in de etnische modelook deze zomer? Koop dan je sieraden met edelstenen bij Rootz.nl Je vindt er de mooiste edelstenen armbandjes, oorbellen, ringen en hangers. 

Ammoniet hanger. Prachtig voorbeeld van een fossiele hanger. Beeldschoon op een witte blouse of shirt met een breed geschakelde zilveren lange, of juist korte ketting. 

Inspiratie opdoen? Bezoek snel de website van Rootz.sieraden.nl