Biomedics contactlenzen bij Lensdeal

Beauty en verzorging

Lensdeal levert op dit moment twee type Biomedics contactlenzen, de Biomedics 1 day extra en de Biomedics 1 day Extra toric.

Dit merk zachte contactlenzen van Coopervision is gemaakt van het een type hydrogel materiaal genaamd Ocufilcon D met een relatief hoog watergehalte van 55%.

De Biomedics lezen zijn ontwikkeld op basis van een zogenaamd 'aspherische ontwerp' dit betekent dat de lens over zijn gehele oppervlakte zijn correctie capaciteiten zoveel mogelijk behoudt en gelijk houdt. Gecombineerd met een speciaal ontwikkelde randafwerking biedt deze, allerzins betaalbare lens, veel draagcomfort en scherpzicht. Deze lens kent twee draagfrequnties, namelijk een daglens en een maandlens, en ieder type is ook verkrijgbaar met een cilinder voor de correctie van een Astigmatisme, vaak ook bekend als een 'torische' lens. Verder onderscheidt de daglens zich ook door een aparte radius te hebben voor de plus sterkes; radius (BC) 8.8, en voor de min sterkes een radius (BC) van 8.6.

Biomedics 1 day Extra van CooperVision

De vernieuwde Biomedics 1 day Extra van CooperVision. Deze daglens is vervanger van de Biomedics 1 Day en biedt meer gemak en draagcomfort gedurende de hele dag. Door de verhoging van het watergehalte is het draagcomfort als mede de draagtijd verbeterd door extra bevochtiging en extra zuurstof, hierdoor is ook gedacht aan de gezondheid van uw oog. Daarnaast is er een lichte tint aan deze zachte contactlens toegevoegd en dit maakt het makkelijker de lens te zien, te pakken en in te brengen, meer gemak en iedere dag nieuwe lenzen dus geen gedoe met lensvloeistof en opbergdoosjes. CooperVision’s Biomedics 1 Day Extra, is de vervanger van de bekende Biomedics 1 Day. Een goede upgrade voor de Biomedics 1 Day drager maar tevens een goede lens voor de beginnende contactlensdrager. Deze lens biedt bovendien UV bescherming.

Biomedics 1 day Extra toric van CooperVision

De vernieuwde Biomedics 1 day Extra toric van CooperVision, de daglens met een cilinder om uw astigmatisme te kunnen corrigeren. De Biomedics 1 day Extra toric is vervanger van de Biomedics 1 Day toric. Net als de biomedics 1 day extra is deze lens voorzien van een verhoogd water- en zuurstofgehalte waardoor het draagcomfort en draagtijd verbeterd zijn. Daarnaast is deze lens ook gezonder voor op het oog. Ook aan deze lens is een lichte tint toegevoegd waarmee het makkelijker is om de lens te zien, op te pakken en in te brengen.

Auteur: http://www.lensdeal.nl