De zwarte legging met sportschoen

Mode en Kleding

Vandaag had ik op het schoolplein weer de ‘jij óók?!’ ervaring. Nadat heel hip en loaded Hillegersberg al in de zwarte, glanzende sportlegging is gekropen, met gekleurde sportschoen (iedereen. Ook die vrouwen die werkelijk niets met enige sportiviteit van doen hebben), is de trend nu overgeslagen naar de wat volksere moeders. Ook zij lopen nu met de glanzend zwarte legging. Wat is dat toch. Waarom gedragen wij ons als kuddedieren en zoeken we altijd weer aansluiten bij de geldende dresscode? Je wordt serieuzer genomen indien je er aan meedoet. Doe je er niet aan mee en zorg je voor een sublieme, uitgekiende look dan is dit ook oké. Alleen dat laatste gegeven is zeker niet voor iedere vrouw weggelegd; het vraagt om stylish inzicht, wat menig vrouw ontbeert.

Dit is het idee ongeveer

zwarte legging sportschoenen

Je draagt ‘m met een jurkje en half lange, ‘wollige’ crèmekleurige, of grijze jas.

De trend moet overgewaaid zijn vanaf de vele, vele, veeeeeele joggers/hardlopers die Nederland rijk is tegenwoordig. Want ja: ook hardlopen is een immers een trend! Zie jij nog mensen skeeleren? Ikke niet. De hype is over.