Handtassen mode

Mode en Kleding

Het bijzondere van mode is dat een oude trend na vele jaren soms weer opnieuw een trend wordt. Zoals bij de bucket bags die hun weg terug hebben gevonden. Natuurlijk zijn ze wel gemoderniseerd en vernieuwd, maar het idee is nog steeds van de jaren ’70. Alleen de vraag is: hoelang zullen deze tassen in de mode blijven?

Veel vrouwen halen handtassen omdat ze in de mode zijn maar wat ook een belangrijke criterium is voor de vrouw is dat de tas mooi moet zijn en bij haar kledingstijl moet passen. Vrouwen nemen hun handtassen namelijk overal mee naartoe en daarom is het belangrijk dat de handtas er goed uitziet. Ook met de handtas praktisch(meer info) zijn. Mannen stoppen over het algemeen hun portemonnee en mobiel in de broekzakken maar vrouwen stoppen ze (bijna) altijd in de handtas. Dit komt omdat vrouwen de contouren van hun broek optimaal willen laten zien en als je een portemonnee en een mobiel in de broekzak doet is dit niet meer te realiseren.

Damestassen

Veel vrouwen vragen zich af hoe ze de handtassenmode het beste kunnen bijhouden. Als je vaak blogs en grote kledingwebsites in de gaten houdt krijg je vanzelf te zien wat er in is. Daarnaast is het ook van cruciaal belang om je ogen open te houden als je de straat op gaat. Zo kun je zien wat veel vrouwen dragen en wat er nieuw is. Op de website van The Final Touch vindt u altijd de laatste kleding trends. Wanneer er nieuwe producten, accessoires of damestassen op de markt komen dan zal The Final Touch deze producten snel in huis hebben!