Een plattere buik, moet je dat willen?

Beauty en verzorging
Je kunt geen tijdschrift openslaan en het komt je alweer tegemoet; "platte buiken". Neem een Doutzen Kroes, 2 kinderen gebaard en slank als ever, in no time. Sommige modellen hebben zelfs een soort "sixpack" (je moet er maar van houden..). Er zijn vele discussies gaande in hoeverre meiden zich (al dan niet onbewust) laten beïnvloeden door de modellen-scene en door video-clips. Op een gezonde manier een plattere buik krijgen, daar is in principe niets mis mee, zolang het geen obsessie wordt. Wil je zelf graag een platte buik, maar heb je hier moeite mee? Lees onze tips. 
 

Gewicht

 
De eerste stap naar een plattere buik is je gewicht. Je ideale gewicht hangt natuurlijk van je lichaamsbouw en lichaamslengte af, maar op internet kun je je bmi laten berekenen. Je kunt daarmee zien wat jouw perfecte gewicht is. Het belangrijkste voor een gezond gewicht en een platte buik is je voeding. Zorg ervoor dat je gevarieerd en gezond eet, dat je genoeg drinkt en natuurlijk dat je voldoende beweegt. Er bestaan veel diëten, elk met eigen voor- en nadelen, maar dat je je er goed bij voelt is het belangrijkste. Als je zelf niet helemaal achter je dieet staat, zal het ook niet werken uiteindelijk. Lees meer op Platte buik tips

 

Eetpatroon

 
De belangrijkste stap is het aanpassen van je eetpatroon. Dit vergt soms best wat moeite, omdat je lichaam gewend is aan wat je het geeft. Op internet kun je de beste en lekkerste recepten vinden die perfect zijn als je een platte buik wilt krijgen. Variatie en gezonde producten gebruiken is een must. Het hoeft ook allemaal niet heel moeilijk te zijn, in een kwartiertje heb je al een gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Je kunt het vinden op: platte buik recepten
 
Geen zin in lijnen, maar je wel 'slank' kleden? Je leest onze tips op: Welke kleding maakt slank?