Trending: de Smartwatch

Mode en Kleding

Een van de allerlaatste trends op gebied van horloge's … of moeten we zeggen mobiele telefoons, is de Smartwatch. Een combinatie tussen een horloge, mobieltje, stappenteller, iPod en tablet(je). Je kunt er dus van alles mee. Dit horloge is de laatste rage onder hardlopers, vanwege het functionele gebruik, maar ook onder 'gewoon volk', wat graag mee wil doen aan deze trend. 

Gezien worden

Het dragen van een smartwatch geeft het signaal af dat de drager: A. sportief is. B. een dergelijk smart horloge kan veroorloven. Met de smartwatch wil je gezien worden. De trend is dan ook vooral onder hoger opgeleiden terug te vinden, die zich ten eerste beduidend meer bezighouden met een gezonde lifestyle en die ten tweede innovatieve producten, met een aantrekkelijke vormgeving, sneller kopen en hier ook meer kapitaalkrachtig voor zijn. Het is met de smartwatch hetzelfde als met de iPhone; dit is een zeer attractief en functioneel hebbeding … met status – wat tevens veel over de drager zegt (en die dit dan weer graag uitdraagt). 

Waar hebben we het nu precies over? 

Dit is 'm dan: De Smartwatch

 

Je kunt er veel over zeggen, maar het is gewoon écht een super leuk ding. Waarom zou je überhaupt nog een "gewoon horloge" kopen, als je hem ook in 'mobiele' vorm kunt krijgen? Het digitale horloge daagt je tevens uit gezonder te leven. Want zijn we niet allemaal een beetje nieuwsgierig hoeveel stappen we lopen per dag? Je hoeft er echt geen hardloper voor te zijn. En die calorieën? …. De smartwatch laat je zien hoeveel calorieën je verbrandt…. Het is een mooie uitdaging om nog meer te verbranden dan je gewoonlijk doet. Ik vind 'm helemaal super en zeg: kopen! nu. (Oh ja, en is 'ie wat te groot, dan is er ook nog de "smart armband/ smartband"). 

Nog meer trends?