Jaren 80 vrouwen mode & kleding

Typisch 80 & Jaren 80 kleding

Was je erbij in de jaren 80, toen we shopten bij Foxy Fashion, Mag & Maggie en NafNaf? Nee? Dan heb je best wel het een en ander gemist. Maar met de huidige mode-revival van The Eighties kun je je hart weer ophalen. Onze selectie jaren 80 looks van vrouwen mode & kleding, komen ook daadwerkelijk uit deze periode. We spreken 1987. Dus, wat droegen we als tiener? Nou, dit..

De Look: 1

De vleermuis-mouw. Toch wel erg leuk eigenlijk, vooral gedrapeerd met brede riem of shawl op de heup, over een legging.

vleermuismouw

 

 

De Look: 2

Alternatieve jaren 80 mode voor de vrouw: iedereen heeft er wel een beeld van. De echte alternatieve mode look ging richting punk. Dat willen we natuurlijk absoluut niet meer terug zien. Wat ons rest aan ‘alternatieve jaren 80 kleding’ kun je hier zien: modieus & toch net even met een andere invulling. Don’t you just love her hair?

alternatieve mode jaren 80

 

De Look: 3

Een mooi voorbeeld van etnische- folklore look -en toch zeer modieus- uit de jaren 80. Geweldig, die legging onder de wijde rok met split, mooi afgewerkt met een subtiele riem. Koltruitje onder de jeans blouse, met een fantastische, etnische ketting. I just love this one. Leuk; sokje/ schoenen. Zeer fraaie look, al met al. Waarschijnlijk genomen rond 1987.

Etnische mode jaren 80 vrouw