Blogger Dann Hensums Boxershorts

Mode en Kleding

Dann Hensums is boxershorts. Dann heeft niet heel zijn webshop vol hangen met boxershorts maar is ook nog een actief blogger. Eigenlijk begon hij met bloggen en zag hij in de loop van de tijd waar hij zelf behoefte aan had. En dat viel in de smaak bij een trouwe groupie fans. Inmiddels blogt hij tussen de verkopen door er behoorlijk op los. We hebben eens gekeken waar hij graag over schrijft. Hier zijn top 3 lijstje van favoriete onderwerpen.

Veruit de meeste artikelen schrijft hij over boxershortsmerken. Dus niet zijn eigen boxers maar met name de vele verschillende merken passeren de revue. De bekende merken als Bjorn Borg, Aussibum, Calvin Klein en Bikkembergers komen geregeld aan bod maar ook minder bekende (Nederlandse) merken en opvallende boxers. In het

Twee de categorie artikelen gaan over verschillende ondergoed-studies die gedaan zijn. In ongeveer de helft van de onderzoeken moet je je afvragen of het artikeltje wel een representatief is. Een artikel of linksdragend mensen beter kunnen flirten, kunnen we beter laten liggen De andere helft kennen wel een betrouwbare en soms wetenschappelijk bron. Zo ook een artikel over de effectiviteit van kleuren, objecten en vrouwelijk (mannelijk) schoon in je marketing campagne. Inclusief wetenschappelijk bronnen.

Een ander belangrijk onderwerp is de ”unique selling points” van de verschillende boxershortsmerken komen veelvuldig aanbod. Van medische boxershorts tot boxershorts met een handig money belt. Van hittebestendige onderbroeken tot aan scheetvrije & rookleuze boxers. Ook vind sommige artikelen haar bron uit ruimtevaart technologie. Tis maar de vraag of sommige claims die in de artikelen gemaakt worden voldoende geloof waardig is. Het is zeker leuk om de creatieve ‘kronkels’ te lezen.

Dann Hensums | Read the F#@ manual!

 

 

 

 

Het is duidelijk. Dann Hensums schrijft graag over onderwerpen die in ondergoedland plaatsvinden. Niet over zijn eigen boxershorts. Dat siert hem en daarom schrijven wij over hem en zijn gedreven passie over een klein deel binnen de modebranche: heren boxershorts  Ga zo door!