Bedrijfskleding laten bedrukken

Mode en Kleding

Om tal van redenen is het bedrukken van bedrijfskleding een pré. Je laat immers je medewerkers in herkenbare kleding te werk gaan, wat de professionele uitstraling van je bedrijf ten goede komt, maar wat tevens bijdrage levert aan een stukje reclame. Een voordeel wat eveneens meegenomen moet worden is dat de eigen kleding van het personeel tevens minder snel slijt. Een win win situatie. 

De diensten van de drukkerij

Niet alleen bedrijven maken gebruik van drukkerijen die zowel kleding bedrukken, als die ook meedenken in design en uitvoering. Een drukkerij heeft nl. ook vaak de kennis en know how in huis om voor de klant een nieuw logo te ontwerpen en een complete huisstijl te ontwikkelen indien nodig. Zo wordt niet alleen bedrijfskleding gedrukt, maar kan ook het totaalplaatje meegenomen worden: van briefpapier en folders, tot visitekaartjes. 

Welke bedrijven laten kleding bedrukken? 

Vanuit verschillende perspectieven kunnen er bijvoorbeeld t-shirts bedrukt worden:

  • Webwinkels: Degenen die zelf een webshop hebben online gaan natuurlijk ook naar de drukker, om bijvoorbeeld t-shirts te laten bedrukken voor de eigen verkoop online.
  • Bedrijfskleding: Dus zowel kleding voor eigen gebruik (bedrijfspersoneel kleding) als voor de verkoop (webshophouders) laten eigen ontwerpen bedrukken.
  • En we mogen hierbij sportverenigingen natuulijk niet vergeten! Praktisch iedere sportvereniging laat sportkleding bedrukken uiteraard, wat gebeurt bij de drukkerij.