Mode advies

Tips & Kledingadvies

Advies van de specialist

Wij “gewone vrouwen” zijn maar wat vaak enigszins jaloers op de eerder omschreven ‘zelfbewuste vrouw’. We zien deze vrouwen mooi zijn en zich uitermate lekker in hun vel voelen. Dit zouden wij ook wel willen bereiken. Maar ja. Geen tijd om te winkelen; we worden in beslag genomen door ons gezin. Of we hebben simpelweg de juiste smaak niet. We (her)kennen onze smaak niet, of deze is nooit goed genoeg ontwikkeld. Zo zijn er tal van oorzaken te bedenken waardoor vele vrouwen niet op de juiste wijze kleden, of voor de juiste kleuren kiezen in hun kleding. Een gemiste kans.

De oplossing ligt voorhanden

Merk je dat je doorlopend de plank misslaat op gebied van mode, dan kan een kleding- en kleurenanalyse een ware uitkomst bieden. Binnen heel Nederland tref je professionele mode-stylistes die je zeer persoonlijk van kledingadvies kunnen voorzien en een kleurenanalyse voor je uit kunnen voeren. Een professional kijkt naar jouw persoonlijkheid en zal je nooit klakkeloos de laatste modetrends adviseren. Daarbij komt dat de mode-stylist precies rekening houdt met de pluspunten van jouw lichaam en datgene wat geaccentueerd mag worden.

Na afloop zul je altijd een naslagwerk ontvangen, waarin je de kledingtips kunt teruglezen en de op jou afgestemde kleuren aantreft.