Goed kledingadvies helpt!

Mode en Kleding

Ken je jouw figuurtype? Weet jij je sterke kanten? Maar ook je zwakke kanten? Weet jij welke kleur jou het beste staat? Al deze vragen hebben te maken met welke kleding het best bij jou figuur past.

De meeste vrouwen weten alleen de vragen, maar niet de antwoorden. En daarom is het misschien de hoogste tijd voor een goed kledingadvies.

Bijvoorbeeld welke shirt draag je bij welke jeans? Kunnen die hakken wel bij die legging? Een hele avond lopen op hakken die net even te krap zitten, maar wel erg leuk staan. Hoe kan je die love handles verbergen? Daar helpt goed mooi kledingadvies je bij. Mooi doet dat voor je en helpt je echt verder om lekker in je vel/lijf te zitten.

Kies altijd een broek met een mooie structuur en die gemaakt is van stevig materiaal. Een broek van dun en glanzend materiaal brengen je lovehandles laten je love handles alleen maar meer zien. Dus wil je een mooie ketting dragen? Beperk het tot een avondje. We geven regelmatig kledingtips op de website. Kies een jasje die getailleerd is en qua lengte iets over je heupen valt. Een getailleerd model zorgt voor een mooie vrouwelijke vorm tussen de heupen en de taille. Zo zie je er slank uit in je jumpsuite.

Peervormig lichaam (smalle schouders, bredere heupen) en appelvormig lichaam (bredere schouders/buste, smalle heupen). Draag de juiste kleding bij de vorm van je lichaam.

Tijdens het kledingadvies kunnen we samen gaan shoppen in je eigen kast of garderobe. Dan weet je direct wat je staat en bij je past en de rest kan in de zak voor het leger des heils!