Naamkettingen & style

Tips & Kledingadvies

Bijna niets zo persoonlijks als een naamketting. De draagster (ja, het gaat doorgaans om vrouwen!) laat hiermee zien dat zij niet alleen modebewust is, maar verteld een ieder haar naam. Er zijn daarnaast ook vele moeders die de naam van hun kind dragen; heel persoonlijk. Maar ook meiden vanaf circa 12 jaar vinden het reuze cool om een mooie zilveren naamketting te dragen.

Mode statement

Absoluut voorvechtster van de herinvoering van de trendy naamketting is maar liefst niemand minder dan “Carrie Bradshaw” (Sarah Jessica Parker) uit SATC. Overal was Carrie te zien met haar naamketting en Manolo Blahnik’s schoenen. Sarah Jessica Parker heeft de moderne haute couture killer-heels van Manolo Blahnik definitief op de kaart gezet, evenals de naamketting. Modehuis Manolo Blahnik is haar uiteraard voor eeuwig dankbaar, evenals specialistische juweliers die de naamketting verkopen.

And.. Carrie goes on forever! Want SATC blijft ongekend populair, door de rake dialogen, aangesneden onderwerpen, herkenbare humor en de sublieme mode-statements van de young-urban best female friends.

Naamketting uitzoeken is maatwerk!

Een naamketting moet natuurlijk wel bij je passen. Sarah Jessica Parker droeg een gouden naamketting, dit paste perfect bij haar bohémien-urban style. Goud kan echter ook compleet ordinair uitvallen, bij types als Rachel Hazes, hiermee wordt alleen maar het ordinaire imago nog eens versterkt. Het kan zijn dat je dit aangenaam vindt en af en toe eens voor de trashy-look wilt gaan. Een naamketting versterkt jouw style. Is deze prima in orde en goed mode-bewust, dan ga je voor goud, zilver of een hartjes hanger bijvoorbeeld; de hanger heeft hier een mooie toegevoegde waarde, als bijzonder gimmick.

Online een naamhanger kopen

Je kunt gewoon online jouw persoonlijke naamhanger uitzoeken bij Naamhanger.be. De website biedt je tal van varianten op de naamketting, waarbij je zelf een lettertype kunt uitzoeken. Ben je een typische goud- of zilverdraagster dan kun je hier je hart ophalen!