Modetrends zomer 2011

Mode voorjaar

Wat zijn deze zomer de absolute must-haves? Mode trends 2011: De schoenen en kleding trends op een rij…

Mode trends 2011: Schoenen

  • Het enkellaarsje. Altijd oké. In cowboy-boot variant (licht geel. Half plat hakje) Of grijzig suéde variant, met hoog / half hoge hak. Je draagt hem vooral met een broek. De pijp stop je nonchalant in de laars.
  • Het open zomer-schoen enkellaarsje. Kan zowel top als flop zijn. Leuk op een lange, ietwat strakke, broek, of in combinatie met rokjes.
  • Sportieve gymp-ballerina. Leuk bij stoere workers-kleding. Beter niet dragen op leggings e.d. Houd overigens de kleuren van deze ballerina neutraal. Wit gecombineerd met knalroze wordt al snel goedkoop.
  • Suède laars met sleehak. Het wordt teveel van het goede als je deze laars combineert met uiterst strakke kleding. Draag hem nonchalant met wat wijdere kleding en het resultaat is subtiel spannend.
  • Teenslippers. Nog steeds erg leuk. Vooral de sportieve, suède teenslippers van bijvoorbeeld Crocs (vorig seizoen) en Marc ‘O Polo heeft altijd leuke schoenen. Kijk uit met Birkenstock; inmiddels wel erg passé.
  • Licht bruine hoge lederen laars. Mooi wanneer de laars een subtiel hakje heeft. Sinds vorig seizoen vaak gecombineerd met witte broek. Niet altijd een even florissante combinatie. Kàn soms wel een mooi resultaat opleveren.
  • Hoge gymp. Leuk in de leeftijdscategorie 10 – 25 jr. Gecombineerd met enigszins strakke broek of zwarte panty & rokje.
  • Espadrilles: Terug van weggeweest: Espadrilles (met wit lint om de been te knopen). Leuk onder een rok of witte kleding.