Mannenmode zomer 2011

Mode voorjaar

Mode mannen: Wat is de nieuwe herenmode voor deze zomer?

Herenmode zomer 2011

  • Lederen klassieke schoen: Altijd goed & stylish. Zorg dat het leer altijd van uitstekende, glanzende kwaliteit is; je betaalt iets meer, maar het effect is niet te evenaren. Gewoon onder een jeans. Kleur: zwart of licht bruin. Ook mooi: de instap-laars variant. Zie hiervoor de betere herenmode schoenmodezaak. Van Bommel schoenen bijvoorbeeld.
  • Birkenstocks: Deze zomer dragen de mannen ook Birkenstocks. Of we hier blij mee moeten zijn is weer een ander verhaal.
  • Casual teenslipper: De heren teenslipper is wat robuster dan de dames teenslipper. Leuk onder een bermuda (de studentikoze look), of onder een jeans.
  • Bermuda: Leuk. Draag de bermuda met een los vallend overhemd hierover (studentikoos stylish) of met kek t-shirt. Naast de geruiten bermuda zijn fellere kleuren, of roze bermuda’s ook uiterst nu.
  • Overhemden: Uiterst licht roze, of licht blauw/bruinig, geruit of met streep. McGregor biedt de mooiere herenmode overhemden. En.. McGregor heeft ook strijkvrije overhemden in de collectie;  hándig!.
  • Vesten: Deze zomer zijn heren vesten, iets nauw aansluitend, erg populair. Leuk met een dunne streep streep bijvoorbeeld.
  • Truien: V-hals trui. Al dan niet sportieve look of met knopen.
  • Heren sjaal – Mode mannen: In navolging van de vrouw, dragen sinds vorig mode seizoen ook mannen binnenshuis ‘een sjaal’ (nonchalant sjaaltje gedrapeerd om de hals..). Persoonlijk krijg ik er kriebels van. Jarenlang deed de witte sportsok (clichématig) vrouwen afknappen op de arme man die geen notie had van wat “in” was.. Ik vind het mannen sjaaltje veel erger eigenlijk.