Birkenstocks…

Mode zomer

Birkenstocks. Kunnen deze eigenlijk nog wel? Mijn antwoord luidt.. Nauwelijks. Birkenstocks moeten echt bij je passen. Lees meer…

Birkenstocks
Wil je perse dit ‘ retro mode item’ uit zomer 2008 dragen, let dan op het volgende:

  • Plastic Birkenstocks: niet doen (inclusief alle imitaties). Lelijk. Zelfs 50+ heeft dit “mode-item” massaal ontdekt en koopt de schoenenreus leeg voor een habbekrats.
  • Lederen Birkenstocks. Deze kunnen mooi overkomen, maar.. dan moet je hem wel écht op de juiste wijze dragen. Dus geen combinaties met een 3-kwart broek, al dan niet strak of wijd vallend. Je draagt de lederen Birkenstocks op een rechtvallende broek met lange pijpen (geen wijdvallende linnenbroek dan weer!). De broek heeft bij voorkeur dezelfde kleur als de lederen Birkenstocks en valt ruim op de voet. Draag een leuke, diep paars, glanzende teennagellak, of transparant roze. Zo kan de Birkenstock weer uitstekend en maak je hem zelfs weer hip.