50+ dames en plastische chirurgie

50 Plus Mode

Zo nu en dan passeren er wat creepy dames op leeftijd langs in de media. Niet de naturelle 50+ vrouw is wat ons zo beangstigd, nee de plastische chirurgie 50+ dames is what scares the hell out of us.

We zien regelmatig leuke Amerikaanse actrices voorbij komen waarvan je denkt ‘hé….jij óók?? Nee toch!’ Zo is aan Jennifer Aniston’s uiterlijk ook zichtbaar het een en ander gebeurd. Refillers waarschijnlijk voor haar jukbeenderen en dat bovenlipje.. was dat niet iets dunner? De essentie van Jennifer is wat ons betreft verdwenen. Om dan nog maar niet te spreken over Meg Ryan. De eens zo leuke Meg is veranderd in een horror-achtig vrouwtje en dát valt tegen. Jammer Meg, je leek me niet het type.

Met stip op nummer 1 echter kunnen we toch wel een plaatsje vrijhouden voor Robin Mcgraw, de vrouw van ‘Dr. Phil’. My G.d, wat een spook. De neplach. Een keiharde tante in reality lijkt me.

Het benoemen van Marijke Helweger is nogal flauw. Een schot voor open doel. Natuurlijk is Marijke enigszins creepy, maar ze haalt het absoluut niet bij Robin. En Marijke is lief. Lijkt me.

Voorbeeld van een absolute mooie vrouw op leeftijd is toch altijd nog Meryl Streep (he he, ook weer zo’n schot voor open doel), een prachtig voorbeeld van hoe wij allemaal oud willen worden.