White Tie Dames, denk: Galajurken

Tips & Kledingadvies

Galajurken; bij welke gelegenheid word je geacht in een galajurk te verschijnen? Galajurken horen bij de Dresscode ‘White Tie’ voor dames. Wat je nu precies bij deze gelegenheid aantrekt lees je hier…

Galajurken & White Tie Dames

In tegenstelling tot Black tie worden de dames bij een dresscode White tie geacht in een feestelijke lange galajurken, inclusief ruim decolleté te verschijnen. Hierbij draag je lange handschoenen, welke overigens alleen tijdens het diner uit mogen. Besteed ruim aandacht aan kapsel en make-up; het geheel dient feestelijk te zijn. Evenals sieraden en handtas. De handtas dient een klein envelop formaat te zijn.

Online galajurken kopen

Je kunt het jezelf tegenwoordig bijzonder gemakkelijk maken wanneer je op zoek bent naar een voordelig geprijsde galajurk. Bezoek de website Jenny Joseph: hier tref je een zeer ruim aanbod aan mooie galajurken.