Mode herfst 2011

Mode herfst & winter

Nu de zomer echt ten einde loopt is het weer tijd voor een frisse blik op de herfst mode 2011. Wat zijn de nieuwste trends van herfst 2011? Of borduren we nog even verder op wat was? Lees mee!

Mode herfst 2011: Veel van hetzelfde
Wat we gezien hebben passeert nu opnieuw de revue; korte enkellaarsjes, met of zonder hoge hak, gecombineerd op een rechte, bij voorkeur gekleurde broek. De enkellaarsjes zijn voornamelijk vaal van kleur; van donker tot lichtgrijs. De broek hierbij mag wit zijn, tot vaal rood of groen. Alleen liever geen jeans! Je draagt hierop laagjes kleding; vesten, korte tricot jurkjes, borduursels, rafelig afgewerkt!  Mode kleuren dit herfst seizoen zijn écht vaal grijs & wit.

Maar er is meer..
Naast de korte enkellaarsjes zien we de sleehak in vele varianten; erg leuk! Panty’s en maillots dienen absoluut niet doorschijnend te zijn; alleen met onzichtbare benen kun je namelijk de ultra-kortje tricot jurkjes/ lange truien dragen! Daarnaast zijn copy-cats van Louboutins erg hot. Wil je het op de artistieke boeg gooien, dan raad ik je aan jaren 80 mode te observeren en hieruit de mode met symmetrisch lijnen te pikken.