Welke kleur past bij mij?

Tips & Kledingadvies

Het belang van de juiste kleur hanteren voor kleding en make-up is niet te onderschatten; het gebruik van de juiste kleur doet wonderen. Maar dan kom je al snel uit op de belangrijke vraag … Welke kleur past bij mij?

De 4 seizoenen kleurenwaaier
In een eerder artikel heb ik geschreven over de 4 seizoenen kleurenwaaier (klik hier). Vanwege de algemeenheid van deze kleurenwaaier, kunnen de resultaten teleurstellend uitpakken. Wil je een goed kleuradvies krijgen, wend je dan tot een professionele stylist, welke puur kleuren afstemt op jouw uiterlijk, zonder systemen toe te passen. Het is namelijk zo dat niet iedereen exact in een seizoen past.

Welke kleur past bij mij?
Om uit te zoeken welke kleuren bij jou passen dien globaal na te gaan of je een koel kleurtype bent of een warm kleurtype.
Weet je eenmaal welk kleurtype je mogelijk bent dan kun je op kleur onderzoek gaan. Let wel, houd een kleur altijd in het daglicht bij je gezicht. Word je blij van de combinatie, krijg je het wow-gevoel, dan zit je goed!

Klik hier voor: Koel kleurtype
Klik hier voor: Warm kleurtype