Yolanthe Cabau’s … gezicht

Heb haar eigenlijk nooit “echt gevolgd” .. Yolanthe. Natuurlijk was het smullen toen de moeder van Jan Smit leegliep op TV destijds; Yolanthe had mijn sympathie overigens t.o.v. “dat mens”, maar dat terzijde. Yolanthe ken ik eigenlijk alleen uit “de bladen” die mijn schoonmoeder me zo nu en dan toestopt, en natuurlijk van de kinderserie “Mega Mindy” (als ouder kijk je nu eenmaal mee met je kind).

Wat is er eigenlijk überhaupt interessant aan Yolanthe verder? Aardige meid, dat zal vast. Maar interessant? De bláden vinden haar interessant. In ieder blad is het weer raak. En Yolanthe schijnt “stééds mooier …” te worden – terwijl ik er met steeds meer afschuw naar kijk (zal vast aan mijzelf liggen) Die opgepompte lippen; ik zie steeds meer overeenkomst met Patricia Paay. Yolanthe lijkt de leeftijdsloze versie te zijn geworden van Paay. Waarom? Was het nodig? Nee! Dat in-en-in zwarte haar, met die lippen, het komt allemaal zó ordinair over.

*De inhoud van dit artikel is gebaseerd op mijn mening, of heersende opvattingen
 


  • You Avatar
  • Zie ook

  • Categorieën

  • Lederlook=jacks
  • beautycase kopen 2
  • Advertentie

  • Trendyflash sponsors

  • Jaren 80 Revival