Hippe hoesjes voor je Huawei

Mode en Kleding

Huawei timmert hard aan de weg in Nederland. Naast Apple en Samsung behoort Huawei nu toch wel inmiddels tot de top 5 in Nederland van bekende Smartphone apparatuur. Huauwei is een echt Chinees merk en bestaat nog maar sinds 1987. Tja, hoe spreek je Huawei nu eigenlijk uit? Gisterenavond viel te zien dat Arjen Lubach telkens weer zijn tong brak over de uit, uitt, uh uitspraak in 'Zondag met Lubach'. 

 

 

Pimp je Huawei

Populaire toestellen van Huawei zijn de p8 en p9 lite. Voor fans, net als ik, zijn er natuurlijk overal mooie hoesjes te koop. Let natuurlijk even op voordat je zomaar een hoesje koopt bij een telefoonwinkel. Het is natuurlijk logisch dat je een hoesje zoekt bij een zojuist gekocht toestel, alleen de prijzen in telefoonwinkels liggen net even iets hoger dan wanneer je via internet je hoesje koopt. 

Hoesjes voor de Huawai P8 lite en de Huawei P9 lite serie kun je in de webwinkel HoesjesCases.nl uitermate goed vinden. Er worden alleen goede hoesjes verkocht, dus no worries; je telefoon glipt niet zomaar uit het hoesje en je kunt zoeken op specifieke eigenschappen. Zo kun je kiezen voor hoesjes die een staan-functie bieden, hoesjes die zeer schokvrij zijn, maar ook hoesjes met opberg-functie voor je bankpas bijvoorbeeld. 

Mooie en goedkope hoesjes voor de huawei p9 lite

Cute of niet? Niet alleen leuk voorjezelf, maar ook voor je kind. Shop snel voor goedkope, betaalbare & mooie hoesjes op de grootste van Nederland: HoesjesCases.nl