Shirts, petjes en andere kleding bedrukken

Partner links
Bent u regelmatig actief of beurzen of evenementen met uw onderneming? Probeer op te vallen, door kleding aan te schaffen die aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Kies bijvoorbeeld voor opvallende shirts met uw logo of bedrijfsnaam, een petje of verschillende andere soorten kleding. Buiten het feit dat bedrukte kleding leuk kan zijn voor een beurs of evenement, kunt u kleding ook als relatiegeschenk aan zakenpartners en medewerkers geven aan het eind van een jaar. Niet voor niets zijn er steeds meer webwinkels die bedrukte kleding als relatiegeschenk aanbieden!
 
U kunt de kleding in dit geval combineren met andere relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan handdoeken bedrukken en een strandbal. Zo heeft de ontvanger alles om zich een dag op het strand te kunnen vermaken in de zomer. 

 

Opvallen met bedrukte kleding 

 
Tijdens een beurs of evenement wilt u de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten, door nieuwe potentiële klanten kennis te laten maken met uw organisatie. Om direct een goede indruk achter te laten kan het raadzaam zijn om als eenheid op een beurs of evenement te opereren. De bedrukte kleding kan u hierbij helpen! Kies bij voorkeur voor een kleur die opvalt in de menigte. Zeker bij grote festivals is het belangrijk dat u met uw bedrukte kleding opvalt tussen het vaak grote aantal bezoekers. 
 
Tip: probeer waar mogelijk te kiezen voor een kleur die aansluit bij de kleur van uw website, uw logo of uw huisstijl. Zo zal een bezoeker uw organisatie na een festival makkelijker herkennen! 
 

Direct online bedrukte kleding bestellen

 
Bedrukte kleding kunt u tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen. Zo hoeft u hier de deur niet meer voor uit. Eerst selecteert u het gewenste kledingstuk, vervolgens selecteert u de kleur en tot slot geeft u aan wat er op de kleding gedrukt moet worden. Vaak kunt u hier heel eenvoudig een logo of bedrijfsnaam voor uploaden.